Domeinnamen

Wij registreren o.a. volgende domeinnaam extensies:
.nl € 0,83
.com € 1,04
.eu € 1,25
.be € 0,92
.de € 1,25
.info € 1,04

Small Hosting

€ 4,95
500 mb
20 gb dataverkeer
php mysql
GRATIS domeinnaam
per jaar € 59,40
info Bestellen

Linux Hosting

  • 16-03-2013
  • Categorized in: Hosting

Wat is Linux hosting - webhosting

Wanneer uw website eenmaal is ontwikkeld, moet deze natuurlijk ook constant toegankelijk zijn voor alle wereldwijde internet-gebruikers. isahosting.nl  biedt u de nodige hosting (schrijfruimte) aan die aanvankelijk nodig zal zijn voor uw website.

Om dit mogelijk te maken is een geavanceerde computer met een betrouwbaar besturingssysteem vereist, die beschikt over een permanente en hoogwaardige verbinding met het internet, een webserver genaamd. Webhosting is het verhuren van schijfruimte voor uw website. U huurt in feite een gedeelte van een webserver met gebruik van de vereiste software om alle benodigde faciliteiten (e-mail, scripting, databases etc.) functioneel te krijgen. Voor een goede presentatie en bereikbaarheid van uw website is een betrouwbare en snelle verbinding uitermate belangrijk. Een slechte en onbetrouwbare verbinding maakt uw website slecht bereikbaar of wekt irritatie op door lange wachttijden.

Verschil tussen Linux en Windows webhosting

Bij de keuze van uw webhosting pakket hoeft u geen rekening te houden met het besturingsplatform van uw (lokale) computer. U bent dus niet verplicht om Windows webhosting af te nemen wanneer u een Windows computer heeft.

De enige leidraad die we kunnen geven is dat in tegenstelling tot de 'desktop'-wereld waar Windows nog altijd sterk staat, dit niet zo is in de server-wereld. 80% van alle servers ter wereld draaien op 1 of andere versie van linux, om nog maar te zwijgen van de miljoenen smartphones met het Android besturingssysteem !

Shared Hosting

Voor de meeste websites is een hele server afhuren natuurlijk veel te veel en ook veel te duur. Wat er dus gebeurt is dat de beschikbare server wordt ingedeeld in kleinere paketten. wat eigenlijk wil zeggen dat u de website plaatst op een server waar ook nog andere gebruikers hun website op hebben. Natuurlijk is het wel zo dat deze gebruikers niet aan uw beheerpaneel (direct admin) kunnen. U merkt er verder ook niets van dat er nog andere gebruikers op zitten. Onze hostingpakketten bieden u tal van mogelijkheden!

 

Registreer nu uw domeinnaam