Budget Hosting

€ 1,95
500 mb
20 gb dataverkeer
Html only
GRATIS domeinnaam
per jaar € 23,40
info Bestellen

Small Hosting

€ 4,95
500 mb
20 gb dataverkeer
php mysql
GRATIS domeinnaam
per jaar € 59,40
info Bestellen

Medium Hosting

€ 7,95
1000 mb
35 gb dataverkeer
php mysql
GRATIS domeinnaam
per jaar € 95,40
info Bestellen

Large Hosting

€ 9,95
2000 mb
50 gb dataverkeer
php mysql
GRATIS domeinnaam
per jaar € 119,40
info Bestellen

Hostingpakket overzicht

  • 06-03-2013

Bestel in 5 eenvoudige stappen het hostingpakket van uw keuze . 

Vul uw domeinnaam in en bestel uw hostingpakket

Heeft u problemen met bestellen of  vragen neem dan eenvoudigweg contact met ons op !

Hostingpakketten overzicht (klik op grijze balken voor info)

 

Budget

Small
Basic
Favourite
XL
 
Bestellen
Bestel nu
Bestel nu
Bestel nu
Bestel nu
Prijzen
per maand
1,95
4,95
7,95
9,95
Webhosting kosten

De bovengenoemde prijzen van de pakketten zijn per maand. De pakketten worden per jaar gefactureerd via een online facturatiesysteem. Prijzen zijn exclusief 21% BTW. U kunt betalen d.m.v. iDEAL of bankoverschrijving.

Regelpaneel
Regelpaneel

Hosting regelpaneel Met het DirectAdmin Hosting regelpaneel kunt u alle instellingen van uw domein zelf beheren. U kunt onder andere zelf e-mail adressen aanmaken, PHP beheren,databases aanmaken en nog veel meer.

Dataverkeer
per maand
10 gb
20 gb
35 gb
50 gb
Dataverkeer

Dataverkeer is de hoeveelheid data die u verzendt en ontvangt. Wanneer u een bestand op uw website heeft staan van 0.5 MB en dat wordt 100 keer gedownload, dan betekent dit in theorie dat u 50 MB (0.05 GB) dataverkeer heeft verbruikt.

Schijfruimte
per 30 dagen
100mb
500mb
1000mb
2000mb
Schijfruimte

De hoeveelheid ruimte in MB die u op onze servers kan plaatsen. Deze webruimte is voor uw website en uw e-mail. In het regelpaneel kunt u precies zien hoe de schijfruimte is opgedeeld.

Contractperiode
Factureringsperiode
1 jaar
1 jaar
1 jaar
1 jaar
Contractduur

U gaat een contract aan voor minimaal 12 maanden. Facturatie vindt om de twaalf maanden plaats mits anders overeengekomen. Overeenkomsten worden conform onze Algemene Voorwaarden 1 maand voor het verstrijken van de hosting periode automatisch verlengt.


Domeinnamen

Gratis domeinnaam
Gratis Domeinnaam

Bij ieder hosting pakket ontvangt u van ons 1 jaar één gratis .nl domeinnaam registratie, dit geldt niet bij een verhuizing van een bestaande domeinnaam.

Subdomeinen
Subdomeinen

Een subdomein is het gedeelte van het adres dat voor uw domeinnaam kan staan (wat in de meeste gevallen www is). Een webadres met een subdomein kan er bijvoorbeeld als volgt uit zien: http://subdomein.domeinnaam.nl.

Domein aliassen
Domein aliassen

Domein aliassen zijn domeinnamen die aan een hostingpakket hangen, maar niet de hoofddomeinnaam zijn. Bijvoorbeeld: U heeft een hostingpakket met hoofddomein IsaHosting. Daarnaast heeft u nog twee domeinnamen: domeinnaam2.nl en domeinnaam3.nl die precies hetzelfde moeten tonen als IsaHosting.

DNS beheer
DNS beheer

Binnen de control panel Direct Admin kunt u uw eigen dns instellingen aanpassen

Domein Forward
Domain Forwarding

Uw website doorverwijzen naar een andere domeinnaam ook dit kan via de Direct Admin controlpanel

ACCOUNTS
5
999
999
999
Accounts

Uw kunt een email account aanmaken in de controlpanel, aan een emailaccount kunnen emailadressen gekoppelt worden, behalve bij het budgetpakket is dit onbeperkt en kunt u zoveel adressen aanmaken als u wilt.

WEBMAIL
Webmail

Door http://www.uwdomeinnaam.nl/webmail/ in de adresbalk van uw internetbrowser te toetsen heeft u overal toegang tot uw email, dit zit standaard bij al onze pakketten

POP3
POP3

POP (Post Office Protocol) is het meestgebruikte protocol voor het ophalen van e-mail van een mailserver. Inmiddels is POP in de 3e versie. POP3 is een internetstandaard voor het overbrengen van e-mail van een server naar een client (e-mailprogramma van de gebruiker) over een TCP/IP-verbinding (gewoonlijk over poort 110)

AUTO REPLY
Auto Reply

Een auto reply is een standaard antwoord op elke email die de server ontvangt, bv bedankt voor uw reactie. Deze kunt u instellen in de controlpanel.

CATCH ALL
Catch all

De instelling 'Catch-All' bestaat zodat email die wel naar uw domeinnaam wordt gestuurd, maar niet naar een bestaand adres, toch aan komt. Dat kan handig zijn wanneer bepaalde namen vaak fout worden gespeld, of wanneer u er zeker van wilt zijn dat u geen mailtje mist.

ALIASSEN
Aliassen

E-mail aliassen zijn niets meer dan een extra e-mail adressen voor een reeds bestaande e-mail account. Voorbeeld Stel dat de loginnaam voor een van uw e-mail accounts "uwdomein02" is, dan kunt u het volgende doen: gerrit@uwdomein gaat naar de Pop3 user "uwdomein02" gerrit.devries@uwdomein gaat naar de Pop3 user "uwdomein02"

SPAMFILTER
Spamfilter

Standaard leveren wij bij ieder pakket de spamassasin spamfilter, u kunt de spamfilten inschakelen via de controlpanel

SMTP
SMTP

Simple Mail Transfer Protocol (SMTP) is de de facto-standaard voor het versturen van e-mail over het internet. SMTP is een relatief simpel, tekstgebaseerd protocol: eerst wordt de afzender van het bericht gespecificeerd, daarna één of meerdere ontvangers en vervolgens de verzendgegevens en inhoud van het bericht. Het is gemakkelijk om een SMTP-server te testen door middel van het telnet-programma. SMTP gebruikt TCP-poort 25.Om de SMTP-server voor een domein te bepalen wordt het MX-record (MX = Mail eXchange) van DNS gebruikt.

MAILINGLIST
Mailinglist

Maak je eigen mailinglist aan om uw niewsbrieven of andere informatie naar uw klanten te versturen.


Ondersteuning

HTML
HTML

HTML is een afkorting van Hyper Text Markup Language. Zoals de term al zegt is het een "opmaak taal", d.w.z. het vertelt je browser d.m.v. HTML tags hoe de pagina weergegeven moet worden op het scherm.

FLASH
Flash

Wij ondersteunen flash op onze servers, flash is een animatie gemaakt met het programma adobe flash en wordt veel al gebruikt vcor banners

JAVASCRIPT
Javascript

Wij ondersteunen javascript op onze servers. Javascript is een scripttaal die tussen de HTML op de webpagina geplaatst kan worden. Met behulp van deze scripttaal kunnen pagina's interactief gemaakt worden.

PHP
PHP

PHP is een scripttaal, die bedoeld is om op webservers dynamische webpagina's te creëren, wij ondersteunen standaard php4, php5 en php6


Databases en Koppelingen

DATABASES
999
999
999
Databases

Het aantal databases dat u kunt gebruiken verschilt per hostingpakket

MySQL
MySQL

MySQL is een open source relationele databasemanagementsysteem (RDBMS), dat gebruikmaakt van SQL. MySQL werd vroeger vooral gebruikt voor toepassingen zoals fora en gastenboeken, meestal in combinatie met PHP, tegenwoordig is het de basis van een breed scala aan internettoepassingen, maar ook stand-alone software. Wij ondersteunen MSQL 4 en 5

PHPMYADMIN
PHPMYADMIN

phpMyAdmin is een PHP-programma om MySQL-databanken via internet te beheren. Het programma kan onder andere databanken aanmaken en verwijderen; tabellen aanmaken, verwijderen en veranderen; gegevensvelden aanmaken, verwijderen en aanpassen; SQL-commando's aanmaken.

FTP ACCOUNTS
1
999
999
999
FTP Accounts

Met een Ftp account kunt u data op de server plaatsen of downloaden middels een ftp programma.

BESTANDSBEHEER
Bestandsbeheer

Binnen de control panel kunt u uw eigen bestanden beheren.

ERROR PAGINA'S
Error pagina's

Het is mogelijk uw eigen custom error pagina's te creren zodat de website bezoeker een eventuele fout krijgt te zien in uw eigen layout


Statistieken

WEBALIZER STATS
WEBALISER STATS

Bekijk de statestieken van uw website met webaliser stats een gratis tooltje dat u standaard kunt terugvinden in uw controlpanel


SUPPORT

Support via email
Support via Email

Heeft u vragen over uw hostingpakket maak dan gebruik van onze online support module of mail naar support@isahosting.nl

 
Bestellen
Bestel nu
Bestel nu
Bestel nu
Bestel nu