Domeinnamen

Wij registreren o.a. volgende domeinnaam extensies:
.nl € 0,83
.com € 1,04
.eu € 1,25
.be € 0,92
.de € 1,25
.info € 1,04

Budget Hosting

€ 1,95
500 mb
20 gb dataverkeer
Html only
GRATIS domeinnaam
per jaar € 23,40
info Bestellen

Small Hosting

€ 4,95
500 mb
20 gb dataverkeer
php mysql
GRATIS domeinnaam
per jaar € 59,40
info Bestellen

Domeinnaam

  • 27-02-2013

Domeinnaam Informatie

Een domeinnaam is een uniek adres op internet dat bestaat uit een naam (bijvoorbeeld IsaHosting ) en een extensie (.nl). De meest voorkomende extensies zijn .nl, .com en .eu. Behalve deze extensies kunt u bij IsaHosting ook de minder bekende domeinnaam extensies zoals .nu, .cn, .tv, .fm, en .mobi registreren. Vanzelfsprekend kunt u bij IsaHosting ook kiezen uit een groot aantal Europese en Aziatische extensies.

Snel online registreren

Bij IsaHosting vraagt u in minder dan een minut online de door u begeerde domeinnaam aan. Door het digitale bestelsysteem hebben wij geen papieren contracten van u nodig en wordt alles snel online geregeld.

Registeer nu uw domeinnaam

Email en Hosting

Een domeinnaam registratie is het ideale fundament voor het ontwikkelen van uw bedrijfspresentatie op het internet. Door onze ervaring, professionele helpdesk en breed assortiment aan internetdiensten zijn wij prima in staat om u van goede adviezen te voorzien bij het kiezen van de juiste webhosting en e-mail oplossingen.

Doorlinken en beheer

Het beheer van uw domeinnaam in eigen hand ? Dit kan met de diensten DNS-beheer en Mutatie nameservers. Op een simpele manier kunt u websites en emailadressen koppelen aan uw domeinnaam.

Verhuizen en overdragen

Wilt u uw domeinnaam verhuizen naar IsaHosting of toekennen aan een ander rechtspersoon? IsaHosting biedt u alle informatie en noodzakelijke formulieren en kan dit volledige traject voor u organiseren en begeleiden.