Domeinnamen

Wij registreren o.a. volgende domeinnaam extensies:
.nl € 0,83
.com € 1,04
.eu € 1,25
.be € 0,92
.de € 1,25
.info € 1,04

Budget Hosting

€ 1,95
500 mb
20 gb dataverkeer
Html only
GRATIS domeinnaam
per jaar € 23,40
info Bestellen

Small Hosting

€ 4,95
500 mb
20 gb dataverkeer
php mysql
GRATIS domeinnaam
per jaar € 59,40
info Bestellen

Domeinnaam verhuizen

  • 27-02-2013

Voor de verhuizing van uw domeinnaam heeft u een verhuistoken nodig dat bij uw domeinnaam hoort. Uw oude registrar beschikt over deze  verhuistoken en is verplicht u dit te verstrekken binnen vijf dagen nadat u daarom verzocht heeft.  Hoe u de verhuistoken op kunt vragen verschilt per registrar. Raadpleeg hiervoor uw registrar.

Verhuis nu uw domeinnaam naar isahosting

* U kunt de verhuistoken in de opmerking zetten van uw bestelling

Bij het opvragen van de verhuistoken laat u uw oude registrar weten dat u uw domeinnaam wilt verhuizen naar isahosting. Het is verstandig de oude registrar daarbij ook te informeren dat uw domeinnaam naar isahosting verhuist en wanneer u verwacht dat de verhuizing zal worden doorgevoerd. Dit kan de afhandeling van de verhuizing versoepelen.

Mocht uw oude registrar geen gehoor geven aan uw eerste verzoek om u de verhuistoken aan te leveren, dan kunt u gebruik maken van een Voorbeeld tekst someren verhuistoken om hem te sommeren alsnog de verhuistoken te verstrekken.

 

Uw domeinnaam is verhuisd en nu ?

Na het verhuizen van uw domeinnaam naar isahosting.nl kunt een hostingpakket koppelen aan uw domeinnaam en beginnen met het realiseren van uw website.  isahosting zal dan na het voltooien van het verhuizen van uw domeinnaam het gewenste hostingpakket aan uw domeinnaam koppelen en uw van de inloggegevens voorzien.