Domeinnamen

Wij registreren o.a. volgende domeinnaam extensies:
.nl € 0,83
.com € 1,04
.eu € 1,25
.be € 0,92
.de € 1,25
.info € 1,04

Budget Hosting

€ 1,95
500 mb
20 gb dataverkeer
Html only
GRATIS domeinnaam
per jaar € 23,40
info Bestellen

Small Hosting

€ 4,95
500 mb
20 gb dataverkeer
php mysql
GRATIS domeinnaam
per jaar € 59,40
info Bestellen

over isahosting

  • 13-05-2013

Even voorstellen

isahosting.nl is een professioneel hosting en domeinnaamregistratie bedrijf opgericht in 2005 dat een breed scala aan hosting oplossing bied.  De insteek van isahosting is oplossingsgericht meedenken in hosting behoefte van onze klanten op een marktconform prijsnivo.

Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat voor iedere klant een passende hosting oplossing te bieden en de daarbij behorende ondersteuning op technisch vlak.

Daarnaast zijn wij voor iedere klant eenvoudig bereikbaar en bieden wij snelle reactie tijden bij vragen of problemen en informeren wij u tijdig bij eventuele onderhoud werkzaamheden.

Daarom isahosting.nl

Wij leveren al jaren Unix hosting en windows hosting aan duizenden gebruikers. De hosting ervaring die wij hebben opgedaan en opdoen wordt gebruikt om onze dienstverlening te verbeteren.

Een aantal belangrijke punten zijn:

  • Slimme email ondersteuning
  • Telefonische ondersteuning indien nodig (wij bellen u)
  • 24x7 monitoring (in de gaten houden van onze diensten)
  • Snelle reactie bij storingen en vragen
  • Een zeer stabiel linux hosting platform
  • Domeinnaam bij hosting pakket inbegrepen

isahosting oplossingen

Een hosting oplossing van isahosting.nl is een prima uitgangspunt voor uw eigen website op het internet. isahosting.nl bied diverse webhostingpakketten om zowel de eenvoudige als de veeleisen website's optimaal te kunnen laten functioneren. Wij bieden schaalbare en betaalbare internet oplossingen zodat er voor ieder budget een hosting oplossing is.

Ons Netwerk

Om de uptime en performance van onze klanten te maximaliseren hebben wij al onze systemen zo redundant mogelijk opgesteld. Dit geldt zowel voor onze virtuele serverclusters als voor ons hele netwerk.

Drie Topklasse datacenter

Wij hebben drie topklasse datacenterlocaties geselecteerd: EU Networks, Equinix en Global Switch gevestigd in Amsterdam. Deze drie locaties stellen ons in staat om extreem flexibele en veilige oplossingen aan te bieden.

Topklasse connectivity

Onze drie datacenters bevinden zich in Amsterdam, wat internet betreft een van de best verbonden plekken in Europa. Binnen elk van deze drie datacenters hebben wij meerdere 1 en 10 Gigabit verbindingen met de buitenwereld.

De datacenters zijn door een eigen 10 Gigabit fibrering aan elkaar verbonden. Waardoor de verschillende onderdelen van onze cloud snel data met elkaar kunnen uitwisselen. Wij hebben twee core routers per datacenter die het werk van elkaar over kunnen nemen indien nodig. Het switching netwerk dat de routers met onze clusters verbind, is ook volledig dubbel opgezet.

Veilig en betrouwbaar

De belangrijkste factoren die de kwaliteit van een datacenter bepalen zijn een stabiele stroomvoorziening, toegang tot internationale carriers, goede koeling en stringente toegangsprocedures. Al deze zaken zijn bij Global Switch , EU Networks en Equinix goed geregeld.