Domeinnamen

Wij registreren o.a. volgende domeinnaam extensies:
.nl € 0,83
.com € 1,04
.eu € 1,25
.be € 0,92
.de € 1,25
.info € 1,04

Budget Hosting

€ 1,95
500 mb
20 gb dataverkeer
Html only
GRATIS domeinnaam
per jaar € 23,40
info Bestellen

Small Hosting

€ 4,95
500 mb
20 gb dataverkeer
php mysql
GRATIS domeinnaam
per jaar € 59,40
info Bestellen

Helpdesk

  • 04-03-2013

Om u zo optimaal en snel mogelijk van dienst te kunnen heeft isahosting er voor gekozen te werken met een efficient en snel ticket systeem.  Alle vragen worden in dit systeem opgeslagen zodat wij altijd uw actuele gegevens paraat hebben. Indien telefonisch contact noodzakelijk is , bellen wij u, en dat scheelt u tijd en geld. Hieronder meer informatie over onze support mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Voor algemene informatie kunt u terecht op onze veel gestelde vragen pagina, mocht u het antwoord op uw vraag echter niet kunnen vinden dan kunt op verschillende manieren contact met isahosting opnemen.

Support voor bestaande klanten

Ondervind u problemen met u hostingpakket  of heeft u vragen en bent u reeds klant van isahosting, dan kunt u via het klantenpaneel support aanvragen. Wij verlenen in eerste instantie uitsluitend support via ons klantenpaneel en per email.  Indien u niet over een login beschikt kunt u deze bij ons aanvragen.

Geplande werkzaamheden en storingen

Om ons netwerk optimaal te laten functioneren voeren wij regelmating onderhoud uit aan onze servers, hierover zullen wij u vooraf informeren via twitter , per email en op een speciale webpagina op onze website. 

Voor actuele storingen en geplande onderhoud werkzaamheden kunt u terecht op de pagina:

Geen klant maar toch een vraag ?

Bent u nog geen klant bij isahosting maar heeft u wel een vraag dan kunt het contactformulier gebruiken.