Budget Hosting

€ 1,95
500 mb
20 gb dataverkeer
Html only
GRATIS domeinnaam
per jaar € 23,40
info Bestellen

Small Hosting

€ 4,95
500 mb
20 gb dataverkeer
php mysql
GRATIS domeinnaam
per jaar € 59,40
info Bestellen

Medium Hosting

€ 7,95
1000 mb
35 gb dataverkeer
php mysql
GRATIS domeinnaam
per jaar € 95,40
info Bestellen

Large Hosting

€ 9,95
2000 mb
50 gb dataverkeer
php mysql
GRATIS domeinnaam
per jaar € 119,40
info Bestellen

Webhosting

  • 06-03-2013

Een hostingpakket van isahosting.nl is een prima uitgangspunt voor uw eigen website op het internet. isahosting.nl bied diverse webhostingpakketten om zowel de eenvoudige als de veeleisen website's optimaal te kunnen laten functioneren. Wij bieden schaalbare en betaalbare internet oplossingen zodat er voor ieder budget een hosting oplossing is.

Bestel in 5 eenvoudige stappen het hostingpakket van uw keuze . 

Vul uw domeinnaam in en bestel uw hostingpakket

Heeft u problemen met bestellen of  vragen neem dan eenvoudigweg contact met ons op !

Hostingpakketten:

isahosting.nl bied voor ieder type website een passend hostingpakket ook kunt u er voor kiezen alleen te emailen onder uw eigen domeinnaam. Hieronder vind u onze pakketten. (klik op naam voor specificatie)

  • budget hosting   € 1,95 per maand inclusief gratis domeinnaam
  • small hosting     €4,95 per maand inclusief gratis domeinnaam
  • medium hosting   € 7,95 per maand inclusief gratis domeinnaam
  • large hosting      € 9,95 per maand inclusief gratis domeinnaam

 

Wij bieden naast onze standaard hostingpakketten ook maatwerk oplossingen, hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

Ons Netwerk

Om de uptime en performance van onze klanten te maximaliseren hebben wij al onze systemen zo redundant mogelijk opgesteld. Dit geldt zowel voor onze virtuele serverclusters als voor ons hele netwerk.

Drie Topklasse datacenter

Wij hebben drie topklasse datacenterlocaties geselecteerd: EU Networks, Equinix en Global Switch gevestigd in Amsterdam. Deze drie locaties stellen ons in staat om extreem flexibele en veilige oplossingen aan te bieden.

Topklasse connectivity

Onze drie datacenters bevinden zich in Amsterdam, wat internet betreft een van de best verbonden plekken in Europa. Binnen elk van deze drie datacenters hebben wij meerdere 1 en 10 Gigabit verbindingen met de buitenwereld.

De datacenters zijn door een eigen 10 Gigabit fibrering aan elkaar verbonden. Waardoor de verschillende onderdelen van onze cloud snel data met elkaar kunnen uitwisselen. Wij hebben twee core routers per datacenter die het werk van elkaar over kunnen nemen indien nodig. Het switching netwerk dat de routers met onze clusters verbind, is ook volledig dubbel opgezet.

Veilig en betrouwbaar

De belangrijkste factoren die de kwaliteit van een datacenter bepalen zijn een stabiele stroomvoorziening, toegang tot internationale carriers, goede koeling en stringente toegangsprocedures. Al deze zaken zijn bij Global Switch , EU Networks en Equinix goed geregeld.